fbpx
milupa aptamil anti-regurgitation mleko
Milupa Aptamil Anti-Regurgitation mleko 400g
новембар 16, 2017
Prikaži sve

Aptamil 1 Pronutra 800g

2.350,00 rsd

Aptamil 1 je Milupino visoko adaptirano mleko, namenjeno za novorodenče i odojče do navršenih 6 meseci.

Шифра производа: 8718117106721 Категорије: , ,

Aptamil 1 Pronutra 800g

Naša patentirana formula.
50 GODINA ISTRAŽIVANJA ISHRANE U RANOM DOBU
Naš tim stručnjaka je proveo više od 50 godina istražujući ishranu u ranom periodu života kako bi shvatio kako da najbolje doprinese razvoju beba. Početak života Vaše bebe je posebno vreme. Divno je, ponekad nepredvidivo i – najviše od svega – zauzeto. Imaćete dosta toga na umu i mi želimo da budemo tu za Vas.

Karakteristike:

  • Naša nutritivno kompletna formula*
  • Inspirisani našim naučnim otkrićima, razvili smo formulu koja je specijalno formulisana da zadovolji nutritivne potrebe Vaše bebe.
  • DHA (Omega-3)*
  • Bez dodatka palminog ulja
  • *Sadrži DHA kako je propisano za sve formule za odojčad

Napomena:
Dojenje je najbolje za vaše dete.
Nepravilna upotreba ili priprema mogu nauditi zdravlju vaše bebe.

Proizvod je pogodan za posebnu dijetetsku namenu za odojčad od rođenja pa nadalje kada se ne doje ili se dohranjuju. Dojenje (bez dodavanja vode ili drugih namirnica) je najbolji način ishrane za decu do šest meseci starosti. Odluka majke da ne doji svoje novorođenče je štetna po njegovo zdravlje, a jednom doneta odluka teško se menja. Nijedna namirnica, uključujući i posebno formulisane proizvode, ne može da obezbedi sve sastojke koje ima majčino mleko i koji se na pravi način mogu obezbediti samo dojenjem. Namirnica se može koristiti samo uz savet zdravstvenih radnika koji su kvalifikovani da se brinu o zdravlju odojčeta i koji su nezavisni od proizvođača hrane za odojčad i malu decu. Dojenje, uz upotrebu dopunskih namirnica, treba nastaviti i posle šest meseci do kraja druge godine starosti deteta.

Milupa
Kibid doo, Beograd
Proizvođač: Danone-Nutricia, Irska
Zemlja porekla: Irska

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.