fbpx
Baby Line ogrlica od ćilibara konjak
Baby Line ogrlica od ćilibara konjak
фебруар 19, 2024
Lorelli trotinet Smart Pink
Lorelli trotinet Smart Pink
фебруар 20, 2024
Prikaži sve

Baby Line ogrlica od ćilibara baroque konjak bela

2.499,00 rsd

Baby Line ogrlica od ćilibara baroque konjak bela je proizvedena od 100% prirodnog baltičkog ćilibara.Preporučuje se od trećeg meseca starosti beba.

Категорија:

Baby Line ogrlica od ćilibara baroque konjak bela

Ogrlice za bebe od ćilibara proizvedene su od 100 % prirodnog baltičkog ćilibara

 • Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje bolova, ogrlice od ćilibara su manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg deteta. Koje ima simptome povezane s nicanjem prvih zubića, kao što su nedostatak apetita, želudačni problemi,crvenilo obraza, bolovi u uhu, temperatura i prehlada
 • Svaki komad nakita je sa mnogo ljubavi ručno izrađen u Litvaniji
 • Tradicionalni način izrade i nove tehnologije obrade perli od ćilibara čine ogrlice veoma prijatnim za nošenje

Sigurnost

Pri izradi Baby Line ogrlica prvenstveno je vođeno računa o sigurnosti Vašeg deteta.Baby line ogrlice su veoma izdrđljive i namenjene isključivo za nošenje, a ne za glabanje.Obrlica se sastoji od niza ćilibarskih perli zasebno vezanih čvorom.Ako bi usled neadekvatnog korišćenja došlo do pucanja ogrlice, neće doći do rasipanja,nego otpadanja samo jedne perle,tako da nema opasnosti od gušenja.Svaka ogrlica poseduje specijalno dizajniranu kopču koja se veoma lako otvara i zatvara.Pri izradi kopče nisu korišćeni metali ili slični materijali koji mogu izazvati iritacije kod deteta.

Način delovanja:

Prilikom zagrevanja ogrlice na prirodnoj temperaturi tela, ćilibar oslobađa svoja lekovita ulja. Ova ulja sadrže sukcinatnu kiselinu koja se lako apsorbuje u kožu, a potom u krvotok. Baltički ćilibar od oko 350 vrsta ćilibara koji se nalaze u prirodi poseduje najveću koncentraciju sukcinatne kiseline (3-8%), a to je ono što ga čini tako posebnim. Pozitivan uticaj sukcinatne kiseline dokazao je robert koh, dobitnik nobelove nagrade, I otkrio da nema negativnih uticaja od njenog nagomilavanja u ljudskom organizmu.

Uputstvo za pravilno nošenje baby line ogrlica:

 • nošenje baby line ogrlica se preporučuje od trećeg meseca starosti
 • ogrlice treba nositi tako da budu u neposrednom dodiru sa kožom
 • ogrlice su namenjene isključivo za nošenje, a ne za glabanje
 • preporučujemo skidanje ogrlice kada beba spava
 • ogrlice ne treba izlagati jakim hemijskim sredstvima, kao što su alkohol, aceton, deterdženti I slično

Održavanje:

 • Po potrebi baby line ogrlicu oprati u mlakoj vodi
 • Prilikom sušenja potrebno je obratiti pažnju da se ogrlica ne izlaže velikim temperaturama
 • Poželjno bi bilo ogrlicu osušiti na suncu

Baby line ogrlice od ćilibara su zdravstveno ispravan proizvod ispitan prema zahtevima iz Zakona o zdravstevenoj ispravnosti predmeta opšte upotrebe i u skladu sa zahtevima Pravilnika o uslovima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opšte upotrebe koji se mogu stavljati u promet.

Dužina ogrlice: 32cm do 34cm

Uzrast: 3+ meseca

Sastav:Baltički ćilibar

Proizvodjač:Alfredas Keluris,Litvanija

Zemlja porekla: Litvanija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.