fbpx
Pino umetaljka Obuci dečaka
Pino umetaljka Obuci dečaka
новембар 6, 2018
Pino slagalica sa magnetima Pecanje
Pino slagalica sa magnetima Pecanje
новембар 6, 2018
Prikaži sve

Pino umetaljka Obuci dečaka Godišnja doba

799,00 rsd

Pino umetaljka Obuci dečaka Godišnja doba, dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka. Za decu stariju od 18 meseci.

Шифра производа: 8606009255087 Категорија:

Pino umetaljka Obuci dečaka Godišnja doba

Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za dečaka prati zamišljanje prilike za koju se on priprema.

Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta.

Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće.

• Dimenzije: 30×22.5×1.5 cm
• Preporučen uzrast: za decu stariju od 18 meseci

Pino
Jamax M doo, Čačak
Zemlja porekla: Srbija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.