fbpx

Prodavnica

Top Bright sat slagalica
Top Bright sat slagalica
август 15, 2019
Top Bright slagalica alfabet
Top Bright slagalica alfabet
август 15, 2019
Prikaži sve

Top Bright slagalica brojevi

1.229,00 din.

Top Bright slagalica brojevi, na zabavan način uči mališane da prepoznaju, imenuju i poslažu po redu brojeve od nula do devet.

Категорија:

Top Bright slagalica brojevi

Složi slagalicu – nauči prve brojeve!

ToP BRIGHT Edulativna Slagalica – Brojevi na zabavan način uči mališane da prepoznaju, imenuju i poslažu po redu brojeve od nula do devet.

  • didaktički pristup
  • učenje boja, pojmova, brojeva, brojevnog niza
  • razvoj mišljenja i povezivanja
  • učenje kroz igru

Na svakom slovu slagalice prikazana je omiljena hrana životinje koja je ilustrovana na podlozi za slaganje. Dete ima zadatak da pogodi koja životinja voli koju hranu i na taj način stavi slovo na odgovarajuće mesto (Sir – Miš – 1, Koske – Kuca – 3…). Učenje počinje prepoznavanjem pojmova životinja i hrane, zatim imenovanjem i slaganjem.

Odrasla osoba treba da pomogne detetu pri učenju „koja životinja voli koju hranu“ kako bi dete usvojilo ove informacije i pravilno slagalo slagalicu – učilo brojeve.

Osnovne odlike igračke su:

  • kvalitetno drvo, fino obrađenih elemenata;
  • sigurne boje na bazi vode;
  • simpatične ilustracije, vedrih boja;
  • čvrsta drvena podloga za slaganje.

Rezultat ove igre jesu naučeni brojevi od nule do broja devet, ali ne samo to. Uz ToP BRIGHT Edukativnu Slagalicu – Brojevi dete će naučiti i nazive određenih životinja i upoznati njihovu omiljenu hranu.

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију “Top Bright slagalica brojevi”

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *